Nieuw in de OR! Op een rijdende trein gestapt?

Nieuw in een OR met overwegend ervaren leden? Of  later in de zittingsperiode lid geworden? Dan herken je vast wel dat gevoel al op een rijdende trein te zijn gestapt.

Toch wil je je inzetten om er zo snel als mogelijk achter te komen hoe alles in zijn werk gaat en wat er zoal inhoudelijk speelt. Je wilt alles leren wat er nodig is om als volwaardig lid je bijdrage te leveren. Wellicht kunnen we je daarbij ondersteunen.

Anneke en Erik, twee ervaren trainers bij CursOR hebben een internet cursus ontwikkeld waarmee je als nieuw OR lid snel je plek in de OR weet te vinden. Deze e-cursus geeft je de mogelijkheid om in je eigen omgeving, in je eigen tempo en op jouw manier te leren wat voor een beginnend OR lid  nodig is om wegwijs te worden in de medezeggenschap.

Ga voor meer informatie naar de website ‘Mijn OR succes’ waar Anneke en Erik je graag meer vertellen over het hoe en wat van deze e-cursus. Bekijk hier de trailer.

Heeft je OR in het afgelopen jaar een cursus bij CursOR gevolgd, of staat er voor de komende tijd een cursus gepland; dan geeft CursOR een korting van € 30 op het inschrijfgeld van de e-cursus. Wij vinden het ook belangrijk dat je snel je bijdrage kunt leveren in de OR.

Meld je voor het ontvangen van deze korting aan via het contactformulier op de CursOR website. Wij sturen je dan een kortingscode die je vermeldt bij de inschrijving op ‘Mijn OR succes’

Veel succes met je OR lidmaatschap