Masterclass: ‘Beheers het machtsspel’

Ieder ondernemingsraad streeft naar optimale invloed op de besluiten die binnen de eigen onderneming/organisatie worden genomen. Die invloed wordt u niet op een presenteerblaadje aangeboden. Daar is de nodige inzet, kennis en vaardigheid voor nodig.

In een 2-daagse cursus biedt CursOR voor ondernemingsraden de handvatten waarmee uw ondernemingsraad zijn mogelijkheden op invloed direct vergroot. CursOR heeft een eigen methode ontwikkeld waarbij we u langs een 5-tal instrumenten leren het beïnvloedingsspel sterker en slimmer te spelen. We hebben ons daarbij laten inspireren door het gedachtengoed van de 16e eeuwse filosoof Machiavelli. Dit heeft naast een krachtdadig en effectief instrumentarium ook geleid tot een verfrissende en vernieuwende aanpak.

Lees de achtergrond informatie over de masterclass ‘Beheers het machtsspel’.

Voor OR-leden met een praktijk waarin veel gebeurt (en wie is dat nu niet?) In deze masterclass vindt je een combinatie van training (om je de ‘koele blik’ eigen te maken) en gericht advies krijgt over wat in de eigen situatie te doen. Zie verder ook: “Met een koele blik adviseren”; (OR Informatie maart 2013)

Interesse? Laat het ons weten via het contactformulier